تعریف 62 طرح در بخش نفت و گاز کهگیلویه و بویراحمد برای تحقق شعار سال

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: 62 طرح در بخش نفت و گاز برای تحقق شعار سال در این استان تعریف شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله رحمانی عصر چهارشنبه در نخستین نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: از زحمات و تلاش هایی که رسانه های این استان در راستای پیشبرد اهداف، شناسایی مشکلات و انعکاس آنها به مسئولان و پیگیری برای رفع آنها قدم بر می دارند تشکر می کنم.

وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد پتانسیل ها و ظرفیت های خوبی در بخش نفت و گاز، آب، کشاورزی و گردشگری دارد، ادامه دارد: به رغم تلاش ها و خدمات نظام جمهوری اسلامی به این استان، اما در شاخص های توسعه وضعیت ما کافی نیست.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سرمایه گذاری برای تولید نام گذاری شده است، تاکید کرد: ان شاءالله بتوانیم اقدامات بهتر و بیشتری برداریم و رهبری تکلیف کردند که امسال گشایش در معیشت مردم ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در بدو ورود به استان، به مدیران دستگاه های اجرایی تاکید کردم که سرمایه گذاری و تولید را حمایت کنند، بیان کرد: نام گذاری شعار سال به ما کمک کرد که با اعتماد به نفس بیشتر با کمک هم دیگر قدم های خوبی برداریم.

رحمانی با اشاره به اینکه این جلسه با هدف تجلیل از زحمات اصحاب رسانه برگزار شده است، گفت: اگر رسانه ها پیشنهادات خود را ارائه دهند می توانیم با هم افزایی بیشتر مشکلات را بررسی و راه حلی برای رفع آنها در نظر گرفته شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه همه ما خدمت گزار مردم هستیم، گفت: دولت و نظام وظیفه ای برای ما تکلیف کرده و باید دیدگاه ها هم باید مبتنی بر رفع مشکلات مردم باشد.

وی با بیان اینکه نقدها زمانی می توانند تأثیرگذار باشند که مبتنی بر اسناد و تحقیق باشند، افزود: بر اساس شنیده ها نمی توانیم قدم برداریم، بلکه باید با استناد به مستندها آنها را انتشار داده و حتی برای دیگران هم پذیرفته باشد.

اولویت های استان برای سرمایه گذاری مبتنی بر قابلیت ها است

رحمانی با بیان اینکه اولویت های توسعه استان مبتنی بر قابلیت ها و پتانسیل های استان است، گفت: این ظرفیت ها می تواند در زمینه بهبود معیشت، تولید و اشتغال باشد که بر این اساس هم باید پروژه ها را تعریف کرد.

وی اولویت نخست این استان را راه ارتباطی عنوان کرد و گفت: ما برای اتصال به آزاد راه ها باید تلاش کرده و نواقص را در توسعه فرودگاه ها برطرف کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: با توسعه آزاد راه ها زمینه و بستر برای جذب سرمایه گذار و مراودات ملی و انتقال تولیدات به سایر استان ها فراهم می شود.

وی تأمین زیر ساخت فناوری اطلاعات و ارتباطات را از دیگر اقدامات دولت عنوان کرد و گفت: با همکاری نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و برگزاری جلسات در وزارت خانه ها و وزارت راه و شهرسازی و کمیسیون برنامه و بودجه اقدامات خوبی در سال گذشته انجام که نتایج آنها را می بینیم.

افزایش 200 درصدی اعتبارات راه سازی در سال جاری

رحمانی با بیان اینکه در سال گذشته هزار و 400 میلیارد تومان جذب اعتبار برای توسعه راه های ملی داشتیم، تاکید کرد: امسال نیز در لایحه بودجه بیش از 200 درصد افزایش اعتبارات تعریف شده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه برای ارتقای سطح راه ها به 64 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: طبیعی است که نمی توانیم پروژه های نیمه تمام در این زمینه را فعال کنیم.

وی با بیان اینکه هیچ پروژه ای در راه های استان راکد نیست، تاکید کرد: اتصال به آزاد راه شیراز- اصفهان اعتبار آن امسال بیشتر خواهد شد و مطالعه قطعه اول تا پایان اردیبهشت تمام و اوایل خرداد ساخت اولین قطعه آن شروع می شود.

رحمانی با بیان اینکه رفع نقاط حادثه خیز در محور پاتاوه-دزدشت و یاسوج- شیراز، یاسوج- بابامیدان در دستور کار است، گفت: جاده سی سخت- یاسوج که تعطیل شده بود تأمین اعتبار شده و پروژه فعال است.

وی محور لنده-تشان را از طرح های پیگیری در سفر معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان و بیان کرد: با بهره برداری از این راه ارتباطی فاصله اهواز- یاسوج را 60 کیلومتر کمتر می کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به طرح های فناوری اطلاعات به استان اشاره کرد و گفت: در این سفر سه روزه از همه طرح های ارتباطی بازدید و پروژه هایی نیز افتتاح و کلنگ زنی شدند.

وی افزود: 45 بند مصوبه در این سفر داشتیم که ارتباط فیبر نوری، اینترنت و بهره مندی مناطق گردشگری از ارتباطات از مهمترین این دستاوردها است.

رحمانی به وعده وزیر ارتباطات برای اختصاص اعتبار 100 میلیارد تومانی برای پارک علم و فناوری استان خبر داد و گفت: سهم شرکت های دانش بنیان و نقش آنها را برای تولید و رشد بی بدیل می دانیم.

وی گردشگری را از قابلیت ها استان دانست و اضافه کرد: در بخش گیاهان دارویی نیز اقدامات خوبی انجام شده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به بخش آبزیان اشاره کرد و افزود: 500 میلیون قطعه ماهی چشم زده سالانه کشور می شود که ما فقط 200 میلیون قطعه را تولید می کنیم که اگر زیر ساخت های مرکز ژنتیک شهید مطهری دشت روم رفع شود می توانیم بخشی از مشکل را برطرف کنیم.

تعریف 62 طرح در بخش نفت و گاز کهگیلویه و بویراحمد

رحمانی با اشاره به تعریف 62 پروژه اولویت دار در بخش های نفت، گاز، پتروشیمی، گردشگری، گیاهان دارویی و فناوری، گفت: این پروژه ها با سرمایه گذاری بالغ بر 25 هزار و 500 میلیارد تومان و بیش از 7 میلیارد دلار ارزآوری در دستور کار استان قرار دارند.

وی در پایان از رسانه ها خواست با نقد منصفانه و مبتنی بر آمار و مستندات، یاری گر توسعه استان باشند و تأکید کرد: در انتصابات، شایسته سالاری و استفاده از نیروهای توانمند بومی در اولویت خواهد بود.

نظرات

captcha